Wie zijn wij?
Pampus Divers

Pampus Divers is een jonge vereniging met nu al een groot aantal enthousiaste leden. Wat ons bindt: Duiken. Duiken is een sport die je bijna per definitie samen doet. En daar komen wij in beeld. Wat kenmerkt ons? Een paar kernwoorden: Open, Avontuurlijk, Gezellig, Actief! Geen bestuur in een ivoren toren, geen 'klasse-verschillen', geen dikdoenerij. Gewoon samen lekker duiken, dingen van elkaar leren en iedereen is welkom. Of je nu net vorige maand je Open Water hebt gehaald in de Filippijnen en 10 duiken hebt gemaakt, of dat je al 25 jaar in de duiksport actief bbent en van diverse organisaties instructeur bent. Samen met elkaar leren en ontdekken we. want één ding is zeker: in de duiksport is er voor iedereen altijd nog iets wat je niet weet!
Wie kan lid worden?

Iedereen is welkom, ongeacht zijn/haar niveau of waar je je brevet hebt gehaald. Zelfs als je nog geen brevet hebt, maar het graag wilt halen, zijn we er voor je. Er zijn vele soorten brevetten en opleidingsinstanties, allen met hun eigen karakter. Als vereniging zijn we lid van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) die het CMAS brevetteringssysteem hanteert. Hierin verzorgen we binnen de vereniging ook opleidingen. Maar ook als Padi, IDD of Naui duiker ben je welkom. Wil je een cross-over doen naar een CMAS brevet? Het kan, mag, maar hoeft niet. Ook hoef je niet in Almere te wonen, er zijn meerdere leden die uit andere gementes komen, maar omwille van de gezelligheid en grote hoeveelheid activiteiten zich bij Pampus Divers hebben aangesloten.
Waarom Pampus Divers?

Wie lid wordt van een duikvereniging heeft meestal één hoofddoel: Duiken! Nou, dan ben je bij ons aan het goede adres. We zijn een actieve club die het hele jaar rond duiken organiseert. Kijk maar eens in onze activiteitenkalender. Meestal is er geen week zonder activiteiten. Soms in het buitenland (clubreizen naar Egypte of naar de buurlanden) vaak in de buurt. Duiken in ons huisrif Vinkeveen vinden vaak meerdere malen per week plaats. Ook voor het vullen van je duikfles kun je als lid bij ons terecht, zelfs met Nitrox! Dus neem contact met ons op en maak een afspraak. Of kom gewoon even naar één van onze activiteiten.
Skip Navigation LinksHome > De vereniging > Even voorstellen